Sep 23 2010

Hosztolt SharePoint 2010 Magyarországon!

Szeptember 1. óta már Magyarországon is lehetőségünk van a Microsoft SharePoint 2010 termékcsalád hosztolt, azaz külső vállalatnál üzemeltetett verzióját használni. A jelenleg kizárólag a MOLEHAND Kft. által nyújtott szolgáltatást itthon elsősorban a KKV-k veszik igénybe, hiszen alacsony havidíj mellett, gyorsan juthatnak ütőképes vállalatirányítási, csoportmunka-támogató, valamint dokumentum- és ügykezelő rendszerhez. Molnár Pétert, a vállalat ügyvezetőjét kérdeztük az új termék bejelentése kapcsán:

- Milyen újításokkal bír az új rendszer? Kinek és miért ajánlják?

Évek óta hisszük és bizonyítjuk, hogy a SharePoint egy nagyon eltalált szoftver. Sajnos a hazai  IT kultúrában inkább a nagyvállalatok körében ismert (és ott is sokszor csak  "illem"-ből bevezetett) a termék. Pedig már a Foundation verziója is szinte végtelen lehetőségeket biztosít a költségérzékenyebb kis- és közepes vállalatok számára. Könnyedén elsajátítható funkciói egy kis fantáziával és minimális külső segítséggel valóban megreformálhatják a cég belső működését. Bárhonnan elérhető, így a munkatársak otthonról, útközben, vagy távoli telephelyekről is együtt dolgozhatnak. A belső információ csere minősége és sebessége összehasonlíthatatlan az e-mail és papír alapú "hagyományos" eljárásokkal. Nem is beszélve az olyan alapvető igények tökéletes megoldásáról, mint például a dokumentum iktatás, a bejövő számla kezelés, az útnyilvántartás, a munkaórák, kiszállások és projektek kezelése és lekérdezése, vagy a közös névjegy-gyűjtemény.

Az új verzió már külső megjelenésében is szerves része az Office csomagnak, így valóban könnyen és gyorsan elsajátítható a kezelése. A számos korábbi és új vagy továbbfejlesztett funkciók szinte a legtöbb KKV-s belső adminisztráció problémára megoldást adnak. De hogy rögtön a megfelelő módon a megfelelő eszközt építsük, ingyenes konzultációt kínálunk az általunk biztosított csomagokhoz.

- Az alkalmazások felhőben történő felhasználása egyre nagyobb teret hódít. A SharePoint hogy áll ezen a területen?

A SharePoint tipikus "cloud" alkalmazás, ami az adatközponti futtatásra termett: webes architektúrája révén adott, hogy nagy sebességgel bárhonnan elérhető legyen, és a bérbevevőnek ne kelljen a bonyolult háttérrendszereket adminisztrálnia, és az erőforrások is tetszőlegesen állnak rendelkezésre az igények változásának függvényében. Emiatt is kiváló választás a termék hosztolt formában történő bérlete.

- A MOLEHAND szolgáltatása miben különbözik a konkurensekétől?

Cégünk a kezdetektől fogva minőségi és a vállalatvezetés számára is értékes szolgáltatásokat biztosít. Ebben az esetben ez azt jelenti, hogy nem állunk meg a puszta szoftver környezet biztosításánál. Szakembereink helyszíni tanácsadást, konzultációt és természetesen az egyedi igények megvalósítását is biztosítják. Ráadásul mindezt bárki számára elérhető áron!

 

- Önök korábban is ingyenes konzultációt adtak a hosztolt SharePoint termékekhez. Az új verzióhoz is biztosítják ezt a szolgáltatást?

Természetesen, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy a tapasztalatunkból eredő új ötletekkel és javaslatokkal még jobban tudjuk növelni a rendszer hatékonyságát. Sőt, aktuális kompetitív akciónk keretében, minden leendő ügyfelünk számára ingyenes frissítést végzünk  régi rendszerükről történő átálláskor.

- A próbahónap is érvényes az új termékre?

Igen, ezt a lehetőséget a licenszek tekintetében a Microsoft, a szolgáltatás tekintetében pedig mi magunk biztosítjuk ipari szabvány szervereken, Magyarország legkorszerűbb szervertermében.

- Az Önök cége Microsoft Gold partner. Jelent ez valamit az ügyfelek számára ebben az esetben?

A Microsoft Gold partneri címét, csak a megfelelő referenciákat, és szakembergárdát felmutató tőkeerős cégek kaphatják meg. Már önmagában ez is biztosíték a partner felkészültségére, de a Microsoft által biztosított egyéb előnyök - például, hogy probléma esetén Microsoft mérnökök segítsége is kérhető - mindenképp szavatolják a minőséget minden ügyfelünk részére.

- Részletesebb leírást, árakat, egyéb információt honnan szerezhetünk?

Erre a legjobb forrás a http://www.molehand.eu/SharePoint oldal, de 06 1 210-3624-es központi telefonszámon kollégáink szóban is segítenek eligazodni.

Comments are closed
SyntaxHighlighter.config.clipboardSwf='/Scripts/syntaxhighlighter/clipboard.swf'; SyntaxHighlighter.defaults['gutter'] = true; SyntaxHighlighter.defaults['smart-tabs'] = true; SyntaxHighlighter.defaults['auto-links'] = true; SyntaxHighlighter.defaults['collapse'] = false; SyntaxHighlighter.defaults['light'] = false; SyntaxHighlighter.defaults['tab-size'] = 4; SyntaxHighlighter.defaults['toolbar'] = true; SyntaxHighlighter.defaults['wrap-lines'] = true; SyntaxHighlighter.all();